Alla inlägg under oktober 2012

Av Hanna Boman - 20 oktober 2012 23:28

Ikväll har ett stort gäng galna Ligretto-spelare varit i kyrkan och är kvar där fortfarande. Medans jag nu då är hemma igen.

Vad började vi med att göra när vi anlände till kyrkan vid halv sju om inte att äta? HeHe, och då var det Tacos som serverades vilket var riktigt gott, enkelt att göra med när det är många som ska ha typ!

Sen var hela gänget igång med att spela...undantag för Julia och mig då som spelade Stress istället vid ett annat bord. Lite mer stillsammare om man så säger.

Tihi, jag "ångrar bittert" att jag lärde Julia spela detta spelet när vi var ute på Olsängsgården i augusti, för hon är ju snabbare än snabbast och så vinner hun ju med till råga på allt!

Men vi hade roligt och det är ju huvudsaken, jag tror jag vann två rundor av fem som vi hade bestämt att vi skulle spela!

Det är ju riktigt roligt att spela spel, så det får vi ju se till att göra fler gånger tycker ju jag!




 Min Tacos-tallrik 


  

   Stora Ligretto-gänget


 

Julia & jag höll oss till

Stress


Innan jag pös iväg till bussen så spelade Tina & jag en omgång Ligretto fast i väldigt långsamt tempo, så jag skulle få se lite hur det funkar. Fast jag skulle aldrig klara av att spela det med ett rasande tempo...skulle verkligen INTE hänga med alls!


Måste nog nästan tala om det med att alla som är kvar i kyrkan nu, kommer spela Ligtretto hela natten lång!


TACK alla för en trevlig kväll!













 



Av Hanna Boman - 19 oktober 2012 23:20

Ikväll var vi ute på Saltö och Cyberzone och bowlade. Ojojoj, vad roligt det var...väldigt längesen som jag bowlade nu senast. Minns inte när det var sist bara, men var säkert med kretsgruppen.

Vi hade tre banor bokade om åtta stycken. I mitt lag var ju så: Stefan & Söran & jag. Det bästa av allt där var ju att jag gjorde en STRIKE! Trodde väl inte att det var sant när alla tio käglorna föll, men så var det ju.


POÄNGSTÄLLNINGEN för oss tre blev:

Stefan: 229 poäng

Sören: 279 poäng

Hanna: 139 poäng

Tja, 139 poäng var väl inte så jättebra poäng...men jag blev ju nöjd i alla fall!

Jag tycker väl det kändes som att både Stefan och Sören hade en liten deal där med att vara snälla mot mig, så därför slutade spelat ganska så jämnt ändå!


 


 

Peter laddad för att

spela


Sen efter att vi hade bowlat klart så tog vi oss in till stan igen för att ta en pizza, vilket var mycket trevligt. Då blev det Pizzeria Arena och där blev det ju så en GORGONZOLA för mig och den var god, gillar verkligen den sortens pizza, mmm!


 


 

Pizzasalladen


TACK för en trevlig kväll allihop!




Av Hanna Boman - 19 oktober 2012 15:14

Imorse så åkte galna jag ut till "jobbet" klockan nio för att fredagsfika lite tillsammans med de gamla jobbarkompisarna. Riktigt trevligt och att de var i de nya lokalerna på Flaggskär denna gången och fikade (inte alls så långt ifrån bussen heller dessutom, perfekt...hehe). Det gjorde ju att jag fick se deras lokaler med, där specialistteamet sitter numera. 

Annars skulle det ju ha varit på Vitbåden där jag befann mig då jag jobbade där.

Men det var ju vanligt fredagsfika som det brukar vara, mackor & frallor & olika sorters goa pålägg & frukt som melon & vindruvor.


Gott fredagsfika helt enkelt!



Av Hanna Boman - 18 oktober 2012 22:58

Torsdag idag igen och vad har jag då varit för nånstans om inte på viktväktarna, hehe!

**Öööh, tycker det börjar bli lite tråkigt att nästan var och varannan vecka börja med ungefär samma sak under det just det här inlägget...men men, detta  var väl bara en lite parantes i det hela tror jag!**

Dagens eller denna veckas ämne handlade om "Varifrån får vi stödet?" Alltså, vem är det som "peppar eller tjatar" på oss hur mycket vi ska äta eller sådär.

För min del är det väl inte så mycket att orda om där då, eftersom jag har bara mig själv att skylla på i vardagen eller så...hehe!

Men andra nämnde typ: "Syster yster", "mannen", "mamma", "barnen".

Och Stina frågade mig vem som ger mig stödet med min viktminskning, vilket jag svarade på då; "mig själv".

Hmm, med andra ord...jag peppar mig själv, kanske inte alltid...men nästan, hehe!


Jahaja, och denna veckas vägning då? Jovisst, den gick helt okej den här veckan...för det var ett minus ju!

Vågen stannade på; 61,7 kg och det resulterade i -0,6 kg då denna veckan.


Bra jobbat Hanna, hoppas nu att jag kommer underfund med hur den där viktväktar-appen fungerar så jag kan försöka lära mig att följa CHECKLISTAN kanske!



Av Hanna Boman - 15 oktober 2012 23:47

Ikväll har vi haft körövning och börjat öva julsånger nu då inför julkonserterna i december. Dessa sångerna vi övade ikväll var inga sånger som jag kände igen, men det funkade ju rättså bra ändå.

Först efter att vi hade haft våran gemensamma uppsjungning så delade vi på oss i våra stämmor som vanligt. Sen efter den timmen så samlades vi allihop igen och sjöng ihop oss med kompet också, och då gick det ju riktigt bra.

De gamla "rävarna" i kören har ju sjungit dessa sångerna många gånger, så för dem är det inga nya sånger precis...hehe!


Men det var roligt att sjunga igen som alltid, fast känns ju lite lagom tidigt att börja sjunga julsånger redan i mitten av oktober. Men ska man lära sig så måste man ju börja nu!



Av Hanna Boman - 15 oktober 2012 23:28

Idag har jag varit nere hos HÅRFIXARNA för att få naglarna tillfixade igen.  Det känns ju lite smått dumt att ha börjat göra sånt här just nu när jag i denna stund fortfarande är arbetslös och lever på A-kassa, menmen! Eftersom man "måste" ta sig tillbaka dit igen med jämna mellanrum och det kostar ju inte så värst lite pengar direkt.

Men jag är ju nöjd och tycker det är ganska så mysigt att bara få sitta ner och bli lite ompysslad!


 

Förebild


 

Efterbild


Ja, nu blev det bara lite tillfixande av naglarna och inte någon slags ny manikyr. Jag gillar den manikyren och tycker att den passar nog mig allra bäst, även om jag aldrig har gjort det här någon gång tidigare.



Av Hanna Boman - 14 oktober 2012 22:26

Idag dagen efter årmötet så har det varit gudstjänst och inte vilken gudstjänst som helst utan en TACKSÄGELSEGUDSTJÄNST eftersom det är TACKSÄGELSEDAGEN!

Och det passade väl bra att ha tacksägelse idag dagen efter årsmötet, så sa Sören som var mötesledare idag.


 

    Marianne & Magnus höll för sången och musiken


Stefan predikade då idag om tacksägelse och att Guds godhet finns alltid vart vi än är!

Sen mitt under predikan så sjöng vi "Bara den som vandrar nära marken", men vi slapp att resa på oss och göra rörelserna. Utan vi skulle bara sjunga och tänka på vad som stod i texten.



TACK för en fin gudstjänst! 



 

Mitt kyrkkaffe









Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards