Alla inlägg under februari 2013

Av Hanna Boman - 21 februari 2013 14:15

Ojdå, men jag har ju redan varit hos viktväktarna idag. Jag spelade visst lite morgonpigg idag, så därför så tog jag mig dit redan till 09:30-klassen.

Idag pratades det om livsstilen och hur vi ska få in det i våra liv. Sen pratades det ju självklart ocm den där "förjordade" checklistan. Att man kan försöka sina matintag för en hel dag innan från första målet mat till det sista då förstås. 

 Och hur går det för mig med det då? Hmm, jag som aldrig har fört checklista någon gång? Nja, det tror jag nog att jag ska låta vara osagt. Tror nog att ni förstår att det inte går så hyvens bra för mig där på den fronten va?


Vill ni veta vad vågen stannade på idag då när jag ställde mig på den? Om inte, så får ni ju det ändå...eftersom jag alltid kommer med det varje vecka i slutet av detta inlägg, hehe!

Så när jag ställde mig på den så visade den 60,2 kg och det blev med andra ord +0,4 kg.

Attsiken med då, jag som trodde att det skulle vara ett minus.

Men idag efter att vågen hade sagt sitt så pratade Stina och jag lite om en viss sak angående min vikt, fast det tänker jag INTE skriva här och inte säga senare heller!


Så ganska bra jobbat denna vecka i alla fall Hanna! 



  







Av Hanna Boman - 20 februari 2013 19:30

...eller det heter ju egentligen MåBra-bad nuförtiden. Alltså inte något träningsprogram man behöver gå efter som man har varit van vid tidigare genom åren.

Jag tycker väl att det känns ganska skönt att det kallas så. Vissa gånger brukar det vara kanonmycket badande folk i bassängen och då är det verkligen inte lätt att göra sitt program.

Idag var det ju förvisso INTE så väldans många där, men kan kanske bero på att det är sportlov den här veckan. Hmm, fast det är ju ändå i vuxenteamet jag har kommit nu igen...och har man verkligen sportlov då?


Men jag gjorde inte så jättemycket av mitt program idag ändå, bara lite. Sen mot slutet av tiden så hade jag en Wettväst på mig och bara låg och flöt omkring med. Det var riktigt skönt måste jag ju säga!












 










Av Hanna Boman - 17 februari 2013 21:57

Idag var det verkligen en riktigt skön och fin musikgudstjänst! Bandet heter "On the road",och det var fem stycken som både sjöng och spelade.


Här kommer lite bilder:


 


 





Av Hanna Boman - 16 februari 2013 21:57

Ikväll har den tredje deltävlingen gått av stapeln och denna veckan enda uppifrån Skellefteå. Usch, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna omgången. Tidigare har jag ju typ varit värsta schlagernörden, men tror inte att jag är det nu längre.


Startordningen denna veckan såg ut såhär:


  1. EDDIE RAZAZ- Alibi
  2. ELIN PETERSSON - Island
  3. RAVAILLAACZ - En riktig jävla schlager(kom direkt till Globen)
  4. AMANDA FONDELL - Dumb
  5. MARTIN ROLINSKI - In And out of Love (andra chansen i Karlstad)
  6. CAROLINE AF UGGLAS - Hon har inte (andra chansen i Karlstad)
  7. STATE OF DRAMA - Falling (kom direkt till Globen)
  8. JANET LEON - Heartstrings

    



Av Hanna Boman - 15 februari 2013 23:41

Ojojoj, ikväll har vi gjort eller haft pizzatävling och vi eller tonåringarna delade in sig i tre lag.

De hette då: Team Cornflakes (Kyra & Daniel), Team Nelsson (Sofia & Julia), VI (Nils & Peter). Vi ledare bara kollade och såg hur de hade tänkt och tänkte sig sina pizzor helt enkelt, vilket var riktigt roligt.

De fick ju kombinera sina pizzor hur dem ville helt enkelt, och det lyckades väldigt bra.

Fast Team Cornflakes hade ju den mest "konstiga" pizzan man kan tänka sig. För det var en massa gojs på den som bestod av cornflakes i degen, sås av cornflakes, passerade tomater, cremefraiche och mosad banan. Under såsen ett lager cornflakes; pålägg köttfärs, banan, champinjoner, ananas, jordnötter och ost. En rand av tomatpasta. Chili, curry, pizzakrydda och såklart -ännu ett lager med cornflakes.

Man var väldigt skeptisk till denna pizzan, man alla tre sorterna var man ju tvungen att prova för att ge poäng eller omdöme.

Just denna pizzan kan ju jag säga att den var mer åt pajhållet och med tanke på att det var ett lager med cremefraiheblandning. Men den var helt enkelt riktigt god!




     


 






/Tjingeling

Av Hanna Boman - 15 februari 2013 13:17

Igår var jag nere i Café Ankaret och köpte en skiva av Bengt Johansson "50 sånger". Jag hade den tidigare inlagd på min förra dator som innan jul kraschade, men nu har jag hela skivan och det känns så himla bra!

Nu kan den spelas nonstop här hemma hos mig, haha!


 






Av Hanna Boman - 14 februari 2013 23:35



    

  

Av Hanna Boman - 14 februari 2013 22:38

Jajemen, det blev även torsdag denna veckan...hehe! Och vad har jag då varit om inte hos viktväktarna? Många medlemmar som var där ikväll kan man väl säga.

Vad pratades det om denna veckan då? Jomen precis, om MÄTTANDE MAT. Alltså med detta menas att man INTE behöver varken väga eller räkna sina ProPoints. Fast det är ju "speciell" mat som då är MÄTTANDE MAT.


Med detta menas att man äter sig lagom mätt och slipper räkna någonting. Man kan ha MÄTTANDE DAGAR hela veckan, eller några dagar och resten av dagarna räknar man sina dagliga ProPoints.

Nu fick vi som en lite "läxa" till nästa vecka att ha en så kallad MÄTTANDE DAG. Och det får man väl se hur det går med det då. Finns ju en hel del som är mättande mat, t ex; kycklingfilé & ytterfilé & skinka & ägg & äggvita & havregryn & mannagryn & sharon &hallon & rågbröd grovt med hela korn & hummer & krabba & kräftor & morot & tomat & gurka & granatäpple & sötpotatis & bondbönor & palsternacka & bulgur & couscous & ris & potatis & kikärter & svarta bönor & pasta & mellanfil 1,5% & lättfil 0,5% & cottage cheese naturell max 3% & yoghurt naturell 0,5% & vattenmelon.

Jomen visst, nu har jag tittat i en liten folder där det står vad som verkligen är mättande mat och det är mer än så kan jag ju säga helt enkelt!


Jaha, och vad sa vågen denna gång när jag ställde mig på den? Vågen var riktigt snäll mot mig idag, hehe!

Jadå, för när jag ställde mig på den så visade den 59,8 kg som resulterade i -0,8 kg.


Bra jobbat denna veckan Hanna! 



 


  





Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards