Alla inlägg under maj 2014

Av Hanna Boman - 20 maj 2014 22:20

Ikväll så har det ju varit körövning eftersom det är ju tisdag och denna gången var det den sista gången för terminen.

Men vi övade ju sångerna till lördagens VÅRKONSERT och även till våran KÖRRESA till Mariannelund på torsdag nästa vecka (29 maj).

Sen eftersom det var den sista gången så hade vi inte sångövning hela tiden, utan det blev en liten lek/tävling också. Och inte vilken tävling som helst utan Så ska det låta där vi blev uppdelade i fyra lag. Sen kom det upp en bokstav och då skulle vi komma på en sång på den bokstaven. En riktigt rolig lek, fast det var ju inte det lättaste...men det laget jag var med i samlade väl i alla fall ihop 3 poäng av hur många vet jag ju inte. Men det var nog kanske 10-11 stycken.


/Tjingeling

ANNONS
Av Hanna Boman - 20 maj 2014 22:13

Idag så har det varit öppet hus hemma hos våran pastor på hennes 60-årsdag. Det blev kaffe & bulle & tårta.

Mums! 

Ett mysigt litet kalas ihop med en hel del församlingsmedlemmar!


 

ANNONS
Av Hanna Boman - 18 maj 2014 23:21

Efter gudstjänsten så var det Kyrkkaffe som var tillägnad våran pastor som fyller 60 år på tisdag och då var det Rabarberpaj med vaniljsås/visp & kaffe. Gott var det! 


 

Av Hanna Boman - 18 maj 2014 22:37

Idag har det återigen firats gudstjänst i kyrkan och denna gången var det Nattvardsfirande.

Sång hölls denna söndagen av Lena Johansson.


GAMMALTESTAMENTLIG LÄSNING:

Jesaja 57:15-16

Så säger han som är hög och upphöjd, han som tronar i evighet och vars namn är heligt: Jag tronar upphöjd och helig men finns hos den modlöse och försagde. Jag ger de försagda mod, ger de modlösa kraft. Jag skall inte ständigt hålla räfst, inte vredgas för evigt - då skulle livsanden förgås, de levande väsen jag skapat.


EPISTEL

Galaterbrevet 5:13-18

Ni är ju kallade till frihet, bröder. Låt bara inte den friheten ge köttetnågot tillfälle, utan tjäna varandrai kärlek.

Hela lagen sammanfattas i detta enda bud: Du skall älska din nästa så som dig själv. Men om ni biter och

sliter i varandra är det fara värt att ni gör slut på varandra.

Nej, säger jag, låt er ande leda er, så ger ni aldrig efter för köttets begär. Köttet är fiende till

anden och anden till köttet. De två ligger i strid så att ni inte kan göra det ni vill.

Men om anden får styra er står ni inte längre under lagen. 
Av Hanna Boman - 17 maj 2014 19:37

Jag tog mig ut till årets Tältkalas i eftermiddags. De har ju kalas i fyra dagar, men först idag så tog jag mig ut och fick vara med om ett väldigt bra tältmöte ihop med barn från Pingstkyrkan.

Denna eftermiddagen så var det Sommarfest och avslutning för årets barn & ungdomsarbete.

Barnkören Joyful sjöng några sånger och så var ju Pastor Harry där också förstås inte att förglömma.

Denna dagen så var det en såkallad Kompis-Talkshow där de hade en del diskussioner om olika saker i Bibeln då förstås och att Jesus är en riktigt bra kompis överallt hela tiden.


Efter tältmötet så var det dax för grillade hamburgare med bröd & dryck. Sen var det kaffe & kaka också. Gott!


Till råga på allt så var det ju ett fantastiskt sommarväder och det ska det ju vara då det är Sommarfest, eller hur? TACK alla för en fantastiskt trevlig och go eftermiddag!    

Av Hanna Boman - 17 maj 2014 10:01

Nu så har jag ändrat min design på bloggen, för den som jag har haft innan har typ funnits där väldigt länge...så därför blev det till att byta ÄNTLIGEN.

Jag försökte ju även ändra på bloggtiteln, eller i alla fall ändra typsnittet...men kunde inte riktigt bestämma mig för det nu så den får vara kvar ett tag till.


Hehe, hoppas ni gillar min nya design nu...för det gör jag och det är ju det viktigaste! Av Hanna Boman - 16 maj 2014 22:57

Jajemen, precis som det står i rubriken så har vi då haft SPELHÄNG ikväll. Fast jag hann väl egentligen aldrig uppfatta vad det var för några spel som spelades.

Hehe, men jag var ju med på Fredax i alla fall...och ett gäng spelade något spel där de skrek och hade sig i stort sätt hela kvälllen. Men jag uppfattade nog aldrig var det spelet hette.

Eeeh, Kristofer och jag ute på kyrktorget och spelade ett kortspel som jag i alla fall kommer ihåg vad det heter. Och det hette kort & gott 21. Hmm, ett helt klart lugnt spel...jämfört med vad typ övriga spelade.


Oups, tyvärr så blev det dessvärre inga "spelbilder" tagna...men däremot så blev det ju en fikabild, tada!  Av Hanna Boman - 15 maj 2014 22:14

Jahaja, idag så har jag traskat iväg till Viktväktarna eftersom det är ju torsdag. Eh, relativt många idag faktiskt...åtminstone var nog varenda stol upptagen.

Vad pratades det om denna dagen då? Hmm, det pratades om MÅLVIKT och den har ju jag gjort för väldigt längesedan...nu i april var det ett år sedan. Men jag håller den och har lyckats hålla den, snart så har jag varit GULDMEDLEM i ett år och har kunnat hålla det också dessutom...fast EN gång så har jag legat ÖVER "tvåkilosgränsen".


Vad visade den däringa vågen idag då när jag ställde mig på den? Lite attans, men inte så mycket. Nejdå, vågen var relativt snäll...den visade 61,6 kg som resulterade i +0,2 kg. Så det får jag väl vara nöjd med och det är jag också, även om jag hade velat att det skulle vara minus. 
 

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Min blogg i stort & smått! med Blogkeen
Följ Min blogg i stort & smått! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se