Alla inlägg under december 2014

Av Hanna Boman - 9 december 2014 15:40

Jomen visst, var har jag varit idag då...om inte på gymmet? Precis, jag var väl inte där så tidigt som jag kanske hade tänkt mig...utan var väl där i alla fall klockan kvart över tio.

Men maskinerna funkade ju bra idag och jag började faktiskt denna gången på att värma upp på Crosstrainer och man ska ju värma upp innan det blir dax för maskinerna sägs det ju. Fast jag brukar ju som tidigare sagt vara ganska så uppvärmd med att promenera från bussen på cirka en kvart, men nu är det inte så längre med tanke på att det är ganska så kyligt ute nu.

Fast och andra sidan så behöver inte jag stå på Crosstrainern så jättelänge innan jag blir trött i benen typ. Det räcker ju bara med att sätta igång den, så känner jag av tröttheten i benen...hehe! Visst låter det konstigt?

Men som sagt så gick det bra med alla maskinerna och jag kom igenom dem ganska så fort också faktiskt, och då körde jag alltihop idag...som jag dock inte gjorde förra veckan då. Hmm!











 

Av Hanna Boman - 8 december 2014 22:55

Yes, här kommer det några bilder till från lördagens Julfest...jag hittade visst några till ifrån mobilen!


   


 


    

Av Hanna Boman - 7 december 2014 19:17

Hehe, innan gudstjänsten var slut idag så fick vi veta att det skulle bli ett så kallat "Häftigt kyrkfika" och det var ju bara för att det skulle vara Församlingmöte.

Och att det var Församlingsmöte hade vi ju redan fått veta ett par tre veckor innan, så det visste vi ju om.




 

Varmkorv med bröd

och

kaffe & kaka

Av Hanna Boman - 7 december 2014 18:20

 



Idag har vi firat Andra Advent och då var det sång & musik av Marianne & Magnus.

Hmm, detta måste ju nästan skrivas här...då vi skulle gå och ta nattvarden så blev det framme vid altaret och knäfallet. Eeeh, det vet ju inte jag när vi gjorde sist...mer än att det var säkert 10-15 år sedan och då var ju det väldigt längesedan.

Vi har annars gjort det gåendes i kö och nattvardstjänarna har stått nedanför altarringen, men den här gången var det lite ändring bara. Inget fel i det alls, absolut inte...men jag blev väl bara lite småförvånad kanske.







 



 









 







Av Hanna Boman - 6 december 2014 22:20

Oooh, yeeeah...vilken fantastiskt fin och bra Julfest det har varit idag. Började med att barnkören Joyful sjöng och hade väl solister till varje sång tror jag, var nog bara sista sången som det inte var någon solist...men bra var det helt klart! 




 



Sen så var det Julevangeliet som lästes upp och en del fick vara med i "dramat" eller vad man nu ska säga att det var, och jag fick faktiskt vara en av Herdarna.


~~Innan vi tog oss upp till kyrksalen, så fick vi en varsin lott...

och sen så när de drog lotterna, så fick man komma fram och

få lite andra kläder på sig. JAG trodde inte det var sant, då de

drog mitt nummer som då var 26...men så var det visst~~




 



Senare sen så var det Bibelutdelning till alla som fyllt 10 år under året, och i år var det väl 13 stycken.


    



 





Det sista av allt var ju Barnrådets "teater" av Disney och i år var Piff & Puff som fick vara med. Och vilket roligt spel dem gjorde, det var riktigt bra! 






               


        




TACK alla för en fantastiskt fin & rolig Julfest som jag sent kommer att glömma!         

Av Hanna Boman - 5 december 2014 23:32

Jamen, vad ska man säga? Det är ju verkligen första omgången nånsin som jag har kunnat följa Idol fullt ut, och då har jag ju då självklart sett finalen ikväll...som var så fantastiskt bra gjort av båda finalisterna, men så måste ju en alltid bli vinnaren och det blev Lisa Ajax. Fast jag trodde ju hela tiden, åtminstone mot slutet att Mollie Lindén skulle ro det här i land...men jag fick inte riktigt som jag ville, fast ikväll så var faktiskt Lisa en värdig vinare helt klart!



   





 






    




Av Hanna Boman - 4 december 2014 21:10

Ojojoj, denna veckan har det varit två styrelsemöten för mig...och det hör ju absolut inte till vanligheterna.

Men ska man vara representant till ett av dem och det läggs på en och samma vecka, så fick det ju bli så för mig denna gången. Fast jag mår inte dåligt av det, hehe!

Nu är det ju samma sak här att jag inte få säga eller skriva om något som togs upp, men kan ju säga att det var ett gott fika...med rostat bröd om man ville ha det och goa pålägg också. Gott-gott!






 

Av Hanna Boman - 2 december 2014 21:50

Jamen visst, ikväll så har jag varit med på årets sista Styrelsemöte i församlingen och representerade MUS (Mariedalskyrkans Unga Styrelse). Lotten föll denna gången på mig att få vara representant!

Och jag vet ju att jag inte får skriva något om vad som sas, men jag hade ju missat tiden litegrann och var inte på plats förrän strax efter klockan 18:30. De började visst mötet redan klockan 18, men jag kunde inte riktigt klockan idag...hehe!

Så jag missade ju inledningen och sådär, men det goa fikat missade jag ju inte...för det var gottigt minsann!





 





Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards