Alla inlägg under maj 2015

Av Hanna Boman - 7 maj 2015 20:13

Jodå, var har jag varit idag om inte till Viktväktarna. Jepp, det är ju för allt i världen torsdag idag och jag kände för att ta mig dit idag (utan någon som helst anledning egentligen)...finns ju andra dagar också att gå dit!

Men vad pratades det om idag då, om inte Läcker BUFFÉMAT.

För nu så är det ju konfirmationer & studenter & dop & bröllop & födelsedagar & "vanliga" skolavslutningar och en hel del annat också så klart, MIDSOMMAR t ex.


Jahaja, och vad talade eller visade den däringa "usla" vågen idag? Nja, för lite usel var det ju ändå...för den visade ett relativt "bra" plus, fast och andra sidan så gjorde det ju inte så mycket om jag tänker efter lite.

Denna veckan så stannade "våguslingen" på 60,3 kg som då resulterade i +1,6 kg.

Hehe, det känns ju ändå ganska så skönt...för den här gången i alla fall, så ligger jag ju på banan igen och lite över min MÅLVIKT!


Så neej, jag är inte alls så värst besviken...det är bara att kämpa vidare! 





 









 








Av Hanna Boman - 6 maj 2015 19:17

Ännu en onsdag där det varit Stickcafé igen, men denna gången stickades det inte någonting.

För det var avslutningen på den här terminen och då var vi hemma hos Laila i Lyckeby. Brukar vara så den sista gången innan sommaruppehållet har jag ju förstått, jag som "bara" varit med nu denna våren.

Så min sjal är ju inte klar på långa vägar, vet dessvärre inte när den kommer bli klar ärligt talat. Men nån gång innan jul kanske, och jag ska försöka sticka något nu under sommaren...fast vet i flen om jag klarar av att börja på ett nytt nystan, om det nu skulle bli fallet under sommaren då jag för första gången nu stickar på Rundsticka...men det får väl tiden utvisa, haha! 

Det vi gjorde idag var att fika och prata och bara ha trevligt i glada vänners lag, vilket jag tycker har varit så fantastiskt roligt att få vara med varenda gång...även om jag inte är så väldans duktig på att sitta och sticka hemma, men det kanske kan bli ändring på det! Eh, vem vet? 







 




 



TACK alla för en trevlig & supermysig eftermiddag! 











 

Av Hanna Boman - 5 maj 2015 22:10

Jepps, ikväll så har vi haft ett sammanslaget MUS-möte med Församlingsstyrelsen. Mötet sattes väl igång efter vad vi i MUS brukar sätta och då blev det ju klockan 17:59. Så då körde vi igång!

Och jag vet ju att jag inte får skriva & berätta om några beslut här, men jag kan ju som jag alltid brukar göra och det är ju att tala om vilket gott gofika vi fick. Denna gången var det en ifrån församlingsstyrelsen som arrangerade ett väldigt mumsigt fika! 









 




Av Hanna Boman - 4 maj 2015 21:02

Jodå, idag så har jag jobbat igen på Café 2 och då fick jag gå runt en liten tripp i affären också.

Eeeh, jag säger bara...släpp inte lös mig där inne! 

Finns ju "nästan alltid" något som jag hittar och kanske inte behöver, fast den här gången så var det faktiskt grejer som jag behövde.

En stor termos som kan vara bra att ha ibland om man ska ut på utflykter och annat, sen så har jag varit på jakt efter nya teburkar och är väl i och för sig fortfarande. Idag hittade jag två stycken som jag då köpte förstås (nöjd)!  





 


  



   










 













Av Hanna Boman - 3 maj 2015 20:02

Wooow, vilken fantastiskt fin Välgörenhetskonert det var idag i Amiralitetskyrkan med den duktiga kvartetten Joy!

Med andra ord så har de då gjort en välgörenhetskonert för SOS Barnbyar. Denna konserten hade de planerat ett att vilja göra, och ville då göra nånting för barn som har det svårt i världen. Sen var det till vilka de ville göra konserten för och det blev då för SOS Barnbyar.

Och självklart så hade de många olika sånger på repertoaren som man bara ville höra mer av, åtminstone kände jag så...för det var en fantastisk konsert, som man inte ville missa!




www.sos-barnbyar.se/insamling/visa/114





   






 

Amiralitetskyrkan









       





Av Hanna Boman - 3 maj 2015 16:12

Imorse så var vi iväg väldigt tidigt med Second Voice och åkte från Pingstkyrkan med buss redan klockan 7:30.

Nu så var detta våran andra körresa och i år blev det till Lorensberskyrkan i Kalmar.

Fantastiskt fint & härligt väder till på köpet!


Vi var med på gudstjänsten och sjöng där klockan elva och vi sjöng många sånger från vår repertoar, men vet inte exakt hur många sånger det var!


Övade och så gjorde vi ju då vi kom dit vid nio-tiden, sen innan gudstjästen började så fick vi lite kaffe & macka.





 



Gudstjänsten i korta drag, det var trevligt med en barnvälsingnelse och det var en liten flicka!



 

Barnvälsingnelse





Efter gudstjänsten sen så blev vi i Second Voice serverade Pastasallad & bröd innan bussresan hem och det smakade ju gottigt förstås!





 

Pastasallad





 

Kaffe & kaka






 







TACK alla för en superdag! 







 

Lorensbergskyrkan









Av Hanna Boman - 2 maj 2015 22:20

Idag så har det varit "vuxenkalas" för att fira världens goaste Lovisa som nästa vecka fyller 9 år ( 7 maj ).

Vi var alla där, nästan i alla fall. Hehe, sammanlagt var vi nog om jag nu har räknat rätt 14 stycken med alla barnen också. För kusinerna var ju där också då förstås.

När jag kom dit så spelades det lite UNO av dem som redan hade kommit och då fick jag ju också vara med pch spela lite tills resten av de andra kom.


 



Efter en liten stund så blev vi serverade mat och det var Exotisk planka med diverse goa tillbehör som kycklingspett & rostbiff & fläskfilé & melon & kiwi & vindruvor & passionsfrukt & potatissallad & ost & bröd.



 



Senare sen så blev det ju självklart också tårta & kaffe förstås. Eftersom det var en 9-åring som vi firade så var det ju nio ljus på en mycket god tårta! 




 



   





 




Javisstja, vad fick hon för presenter då? Eh, av mig så fick hon en klänning och sen fick hon ett spel Crazy Yatzy. Nu spelade vi ju inte det, för det är ett så kallat trädgårsspel och vi var inte ute nånting...mer än barnen då.

Självklart så fick hon ju mera, men kommer inte riktigt ihåg. Joo, förresten...hon fick en eltandborste som hon blev väldigt glad över. Hon blev glad för alla sina presenter! 



 

Crazy Yatzy



TACK för en supermysig eftermiddag & kväll!   












Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards