Direktlänk till inlägg 19 september 2013
Denna veckans möte handlade om:
LAGA MAT SOM PASSAR ARR FRYSA IN
Att ha matlådor i frysen hjälper dig att hålla dig till din ProPoints-budget. Ta med till jobbet eller plocka
fram till kvällens middag när du inte hinner laga.
När du vet vad du ska äta slipper du frestas av luncherbjudande
eller hämtmat på vägen hem.
Sen så pratades det även om att göra en veckomatsedel från måndag - söndag. Först så fick vi säga vad som fanns i våra kylar & frysar & skafferier. Och den listan blev relativt lång om man så säger, sen så fick vi komma med förslag på vad en veckas mat kunde innehålla under en vecka. Men det var inte så svårt, för vi hade ju varann att knåpa ihop den...hehe!
Nu så kommer vi till det "hemska" då och det är ju vad vågen talade om då jag ställde mig på den.
Hmm, jag som hade trott på något minus denna veckan...men "icke sa Nicke". Utan det var visst ett litet plus
denna veckan också. Vågen stannade denna veckan på 61,5 kg och då blev det +0,1 kg.
Inte riktigt nöjd denna veckan heller, men får väl se till att skärpa till mig till nästa vecka då.
Grrr, skärp till dig nu Hanna!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | |||
16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 |
29 | |||
30 | |||||||||
|