Alla inlägg under oktober 2014

Av Hanna Boman - 9 oktober 2014 16:31

Jaa, nu var det väl ett tag sedan jag var på gymmet...eller hur? Men nu idag så tog jag mig dit och det kändes riktigt bra.

Hehe, när jag promenerade från bussen och dit så tänkte jag: "Jaha, nu lär jag väl inte bli så uppvärmd genom att bara gå dit..." För när jag tog mig dit så var det lite ruggigt vädet, men visst blev jag varm när jag kom fram och behövde väl kanske inte ställa mig på någon Crosstrainer eller Gåband...men det gjorde jag ju ändå, fast bara en liten stund innan jag tog mig an maskinerna och det gick finfint från första till sista maskinen.

Det är ju faktiskt hur roligt som helst att ta sig dit varje gång fortfarande, så jag kör väl ungefär två gånger i veckan...fast den här veckan blir det dessvärre bara en gång och den är nu gjord.










    





Av Hanna Boman - 7 oktober 2014 22:01

Ojojoj, vad vi har sjungit ikväll...precis som varje tisdagkväll då vi sångöver med Second Voice. Nu så övar vi järnet inför Höstkonserten som kommer gå av stapeln den 25 oktober.

En del nya sånger som vi håller på och tragglar nu sedan vi startade upp efter sommaren och även "gamla godingar" som vi har sjungit tidigare.

Fantastiskt roligt att komma och sjunga varje vecka. Och nu så sitter en av sångerna i mitt huvud, som inte bara har fastnat där och vill inte försvinna...hehe!

Eeeh, så var det faktiskt förra veckan också...då var det låtar härifrån som satte sig i mitt huvud och jag skulle inte vara med dem och sjunga i söndags på gudstjänsten (bara en liten parantes) i det hela, hahaha...de låtarna sätter sig lättare, än många andra körlåtar i andra körer.



/Tjingeling

Av Hanna Boman - 5 oktober 2014 22:33

Jaaa, vad ska man säga? Nu idag så var det sista träningen för mig den här veckan och tredje gången, jag funderar fortfarande lite på var jag har gjort för att detta ska vara så roligt och vem som har slagit mig i huvudet...för någon måste det väl nästan vara va?

Nejdå, skämt och sido...jag tror ju inte på det. Men visst har jag blivit #taggadtilltänderna för att tycka detta är roligt och skönt att ta sig dig för att använda sina "muskler" lite här och där. #Armarbenochrygg är det ju som sjukgymnasten tycker att jag behöver träna och det gör jag ju också, men vad alla maskinerna heter har jag ju ingen susning om...men nu hittar jag ju till dem och bara det är ju ett plus, hahaha!  






 



Av Hanna Boman - 5 oktober 2014 22:12

Jamen visst, även denna söndagen så hade vi kyrklunch efter gudstjänsten som våra scouter var ansvariga för. Ja, självklart inte alla scouterna...men det var ju ändå en bra skara på den fronten som kockade ihop fläskfilé & potatis & svampssås och det var riktigt gott.


Och ja, självklart var det ju även efterrätt också...som bestod av kaffe & en After Eight, fast jag tog bara kaffe...för godis eller så är ju inte det minsta gott alls. Höhöhö! 



 



 




TACK scouterna för en fantastiskt god lunch!  

Av Hanna Boman - 5 oktober 2014 21:48

Idag på Helige Mikaels dag så sjöng vi i Surpraise fyra sånger, som faktiskt gick över förväntan bra...trots att vi bara var fem stycken som sjöng. Två sopraner & två altar & en tenor plus att vi hade Markus sittandes vid flygeln också förstås, för annars kan det vara lite svårt och sjunga.


Dagens predikant var Hampus Flyman som höll i en väldigt bra som handlade om änglar förstås, eftersom det var "Änglarnas dag".




 



    

Av Hanna Boman - 4 oktober 2014 17:50

Åååh, idag är det ju Kanelbullens dag och jag har ju inte bakat en enda bulle...jag är ingen bullbagare direkt, haha!

Men jag kan väl tänka mig att säkert många andra har bakat kanelbullar. Om inte just idag, så har det väl hänt tidigare i veckan kanske!



 


 




  

Av Hanna Boman - 3 oktober 2014 15:57

Jaop, nu var det väl ett tag sdan som jag la ut lite tokiga bilder...så tänkte dela men mig av några som har tagits lite nu och då, men de flesta är nog ifrån MU:s årmöte förra veckan.



   


   


   


 


  

Av Hanna Boman - 2 oktober 2014 22:30

Jomen visst, bara för att jag har varit på gymmet idag så är det ju ändå torsdag och då är det ju Viktväktarna som står på schemat också...eller hur? Jadå, åtminstone om man heter Hanna. 

Vad handlade denna veckans möte om då? Jo, det handlade väl om vad man har för dagar med maten och intag ocå så.

Jaa, en helt vanlig vecka kan man väl säga som de flesta veckorna. Inte så ovanligt helt enkelt, men det pratades väl även om vad man tar för mellanmål mellan huvudmålen då förstås som är frukost & lunch & middag.

Ååååh, jag har ju försökt kolla i den här Veckans Viktiga för att kunna få ihop något att skriva om...men har dessvärre inte fått ihop något sådär direkt, lite attans över det då!

Nähä, men vad talade den däringa vågen om då när jag ställde mig på den?

Himla våg, den här veckan då...jag som ville ha ett minus, fast jag får väl vara "lite" nöjd i alla fall. För den visade 61,0 kg och då resulterade det ju i +0,1 kg.

Åååh, det där var väl inget att gräma sig över? Kom igen istället till nästa vecka nu då Hanna, jag är nöjd denna veckan i alla fall! 






      

Presentation


Hej!
Jag heter Hanna och bor i centrala Karlskrona. Hoppas att ni kommer att få en trevlig läsning i min blogg, VÄLKOMNA!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards